Wat kost een nieuw pannendak

Richtprijs € 80,- per M2.

Dakpannen zijn er in vele vormen, kleuren, maten en prijzen. Ook daken zijn er in vele variaties en grootte. Toch maken wij voor elk dak een scherpe prijs voor het dak naar uw wens.

De richtprijs die wij hanteren is de gemiddelde prijs waarmee onze klanten hun oude pannen hebben laten vervangen voor nieuwe dakpannen en omvat het sloopwerk en afvoeren van het oude dak tot op het dakbeschot, het aanbrengen van een vochtregulerende folie, tengels, panlatten, de dakpannen zelf en de vorstpannen.

U kunt uw dakpannen en de bijbehorende stukken zelf uitzoeken maar het is uiteraard ook mogelijk om daarvoor onze expertise te raadplegen. Want hoeveel dakpannen er ook mogen zijn, niet alle geproduceerde pannen hebben de gewenste kleur of mooie bijbehorende vorsten, kantpannen etc.

Het is toch mogelijk gebleken om uiteindelijk een dakpan in de juiste vorm met de juiste stukken in de juiste kleur naar ieders wens te verkrijgen. Via onze diverse leveranciers is er aanvoer uit een tiental producenten in Belgie, Nederland en Duitsland die ieder hun uitvoering van diverse soorten pannen maken.

Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief sloop, afvoer, folie, latten en dakpannen.